Din lokale drone fotograf

Professionelle foto og video løsninger

Foto-drone.dk

Godkendt af Trafikstyrelsen

Drone flyvning

Træning og øvelse er en stor del hverdagen.  Da jeg bor langt ude på landet.. så tager det 2 minutter at komme ud at flyve med dronen.. dvs… det er ca. den tid det tager at tjekke luftrummet for anden trafik.  jeg har mere end 300 timer i luften med drone. 

Mine specialer er dokumentation af arbejde og inspektion. Jeg bruger hellere en time mere på et projekt… og får derfor altid det hele i kassen.    

Drone foto Skovbrug

Illusion

Filmen starter med at jeg flyver gennem noget der ligner skyer langt oppe i luften I virkeligheder er jeg kun 30 meter oppe i luften, mens jeg laver et pass gennem en røgfane.. 

følger en Flishugger på arbejde… føler en landmand pløje om natten. tjekker en landmand der strengelægger sten.

Jeg er en af de fotografer der smider alt hvad jeg har i hænderne..  de dage hvor der perfekt lys. Jeg har brugt så meget tid med kameraet at jeg kan forudse op til et par timer før det rigtige lys.. er der. 

Drone foto have og park